Real Magic

Zoekend op You Tube naar leuke muziekvideo’s stuitte ik op deze verbazingwekkende video.  Het zou kunnen dat je hem al gezien heb, voor mijn was het nog een totaal onbekende.   Ik vond hem zo indrukwekkend en afwijkend van de gangbare auditie’s  dat ik me verplicht voelde om er een bericht over te plaatsen en te delen, het betreft een auditie voor het programma Britain’s got talent 2018.

Kijk de video in zijn geheel uit, het zou me verbazen als het geen kippenvel bij je opgeroepen heeft, mijn heeft het volledig verbijsterd en emotioneel bij me keel gepakt……………..  Marc noemt het real magic…..

 

 

 

 

 

En? ……. deed het wat met je?

Het beeld van het hummeltje met slangetjes en pleisters raakt je hard in je hart, het maakt je wat je werkelijk bent, een mens met gevoel en medeleven. Het zegt heel veel over de liefde voor het kind, daarom vind ik het zo mooi dat hij zijn act real magic noemt.   Dat is het ook natuurlijk, de genezing van zijn kindje is voor hem het allerbelangrijkste op deze aardkloot.  Het betekent het allerhoogste, het is real magic.

 

De onschuld en eerlijkheid van het kind geeft ons hoop voor de toekomst”

Laat ons de verantwoordelijkheid nemen, voor het goede voorbeeld”

Dat onze kinderen in een wereld zullen leven zonder angst, geweld en pijn”

het is onze plicht en taak om dit bewerkstelligen”

 

Met liefde en hoop voor alle kindjes op deze wereld.

 

 

 

John Cammaro

 

 

Spread the love

6 reacties op Real Magic

  1. GEWELDIG John…… Dan denk ik gelukkig weer even “ dan maar een kind met gedragsproblemen”. Dit moet iedereen raken, maar zeker als moeder/vader zijnde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *