Reality or Hoax

 

 

Het heeft even geduurd voordat ik iets op papier kon krijgen.
Ik wist werkelijk even niet waar te beginnen, maar de clou heb ik inmiddels wel gekregen.
Je voelt waarschijnlijk wel aan waar ik heen wil, ik noem het maar de hoax rond het virus.
Ik besef dat het voor veel van ons een item is dat letterlijk onze keel begint uit te komen.
Toch vraag ik je om de moeite te nemen om het te lezen.

 

We worden al maandenlang in de ban gehouden en overspoelt met allerlei zaken rondom het coronavirus, wetenschappelijk gelabeld als covid 19
Gecreeerd in een lab in Wuhan China, ontsnapt ( bewust of onbewust) en het heeft zich wereldwijd verspreid in enkele maanden. Het virus heeft geeneens the power van de influenza variant, de cijfers bewijzen het evenals veel wetenschappelijk onderzoek wat buiten de gaanbare media (Mainstream media) wordt gehouden. Waarom is dat?
Waarom al maandenlang zoveel angst en paniek creëren voor een virus wat totaal niet gevaarlijker is als zijn influenza zusje?
Zeker het feit is er dat het voor veel van de oudere mensen in combinatie met een verzwakt immuunsysteem (levens) gevaarlijk kan zijn, maar dat is influenza in deze ook.
In de winter van 2017/ 2018 overleden er in het griepseizoen ( influenza) bijna 12.000 mensen aan deze griepvariant, 9500 meer als in een normaal griepseizoen.  Waarom bleef het toen bij een paar kleine artikeltjes in de landelijke dagbladen?

https://www.ad.nl/nijmegen/griep-leidde-mogelijk-tot-ramp-vooral-ouderen-overleden-daar-lijken-we-ons-niet-druk-over-te-maken~a86628d0a/

De I.C afdelingen in Nederland lagen toen ook overvol.
Het is inmiddels ook terug te vinden dat bijna alle overledenen ( naast hoge leeftijd en/of ernstige onderliggende aandoeningen) aan covid 19 vorig jaar de griepspuit hebben gehad. En nu voel je hem al aankomen, ” maar die griepspuit was bedoeld voor influenza” dat is correct, maar al velen jaren gokken ze met een cocktail dat een bepaalde variant zal toe slaan. Maar vaak zitten ze er naast, een virus valt niet te voorspellen. Influenza is in de jaren zestig van de vorig eeuw bij toeval door een Schotse mevrouw ontdekt door een nieuwe methode te gebruiken voor de elektronenmicroscoop. En in al die jaren is er nog nooit een geneesmiddel gevonden ertegen. Dat kan ook niet want een virus is geen levend organisme ( een bacterie is het kleinste eencellige levende organisme, een virus pakketje is honderd maal kleiner) Als je je wat verder verdiept in bacteriën en virussen zal je ontdekken dat zonder deze geen leven op aarde mogelijk is. Het overgrote deel 99.8 % zijn goedaardig en zorgen dat wij kunnen leven en overleven. Part of nature. Terugkomend op de jaarlijkse griepspuit, het enige wat deze doet is je immuunsysteem activeren.
Door jaarlijks deze cocktail te nemen zorg je ervoor dat je immuunsysteem overmatig getriggerd wordt, met de kans op auto immuun ziekte. Het risico is dat je eigen immuunsysteem je om zeep helpt. Het knoeien aan een gezond werkend immuunsysteem heeft altijd gevolgen. De natuurlijk balans die wij hebben meegekregen van moeder natuur wordt verstoord en dit kan nooit goed blijven gaan.
Een gezond mens met voldoende weerstand zal zowel influenza als covid 19 met gemak kunnen weerstaan. Hoe verdrietig ook, mensen op hoge leeftijd
of onderliggende ernstige kwalen zullen altijd een verhoogd risico blijven lopen, daar beschermt geen enkel vaccin tegen.
Is dat een reden om de gezonde meerderheid die gemakkelijk dit virus de baas kan in een isolement te plaatsen? Om een heel land plat te leggen,  met als gevolg de afgrond in het zicht, zou het dan niet beter zijn om alleen de kwetsbare mensen te beschermen?
Er zijn bacteriën die vele male gevaarlijker en dodelijker zijn als dit virusje.
Waarom wordt er dan zo’n wereldwijde paniek en angst gezaaid?

Zoveel vragen, tijd om te gaan speuren naar antwoorden.
En dat valt in eerste instantie beslist niet mee. Via de MSM kom je geen stap verder.  Je zult op het internet moeten gaan zoeken, niet op Facebook of You tube (hoewel hun ietsjes meer toelaten) waar veel gecensureerd en verwijderd wordt. Waarom is dit?  Je zult bij het zoeken veel moeten filteren, want er is heel veel fake news op het net, vaak ook berichten die bijv. Facebook wel toestaat, omdat ze weten dat het hoax is.  Maar verder zoekend en stuitend op filmpjes, berichtgeving, documenten van alom gerenommeerde artsen, onderzoekers, virologen kortom erkende wetenschappers die zich kritisch uitlaten over deze pandemie en de wereldwijde gevolgen van de lock-down doen de ogen openen.  Deze berichtgeving wordt stelselmatig verwijderd van Facebook, onder het mom van schadelijk en onjuiste berichtgeving. Hebben zij alle expertise in huis?  Nee, ze hebben er een groot belang bij om eenzijdig nieuws te verspreiden. Wetenschappelijk onderzoek erkent te krijgen is gebaseerd op het te laten verifiëren door onafhankelijke beroepsgenoten. Logisch ook, je kunt zoveel beweren zeker als er grote (financiële vooral) belangen mee spelen. In deze kwestie van covid 19 wordt dus eenzijdig de kant van het “verhaal” belicht ( gepromoot) kritische geluiden uit de wetenschappelijke wereld worden stelselmatig geblokkeerd, verwijderd en vooral uit de MSM gehouden. Is het nu inmiddels niemand opgevallen dat op de voor ons overbekende staatszender bijna geen enkele kritische noot te horen is? Het is Ab, Jaap en Diederik wat de klok slaat. En vooral die Osterhaus heeft een zeer bedenkelijke reputatie.

Eerste geval (meisje van 4 jaar) van besmetting Mexicaanse griep in Nederland.  En wat doe je dan?  daar proost je op toch?

En nu gaat ik me begeven op pad der complotdenkers…. want dit item kritisch behandelen, dan word je in dit naïeve kikkerlandje gelijk op een nogal agressieve wijze neergesabeld. Je behoort gelijk tot de aluminiumfolie familie, terwijl ik het nog nooit bijvoorbeeld over de in mijn ogen achterlijke stelling van een flat earth heb gehad. Kritisch iets bekijken staat tegenwoordig gelijk aan complot denken.  Maar wat is een complot eigenlijk?

complot|ten (meerv.) geheim plan. Voorbeeld: `een complot om de regeringsleider te vermoorden`. Synoniem: samenzwering. © ..
Bron: Nederlands woordenboek

Velen zijn er over eens dat Big Pharma niet altijd ( vaak niet) het beste met voor ons voor heeft. Wat voor belang zouden hun hebben bij een patent op een wereldwijd vaccin? Nederland is in zee gegaan met AstraZeneca, een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad door de velen rechtszaken tegen hen in het verleden.
Hieronder eén van de velen artikelen  (MSM in dit geval) die over deze pharma giant zijn verschenen.

https://www.nytimes.com/2003/06/21/business/astrazeneca-pleads-guilty-in-cancer-medicine-scheme.html

Misschien een aansporing om je te laten informeren wat er in vaccin zit?
Make up your mind.
Zoals ik aangaf zijn er zoveel vragen, zoveel zaken die wij niet te zien of te horen krijgen. Wat is er mis mee om vragen te hebben over zaken waar je gezondheid in het geding kan zijn? Hebben wij als mens niet de vrijheid en beslissingsbevoegdheid over onze eigen lichaam?
De nadere spoedwet zal straks duidelijk gaan maken dat een vaccin straks verplicht (opgedrongen) wordt.
En dit voor een coronavariant die niet gevaarlijker is als de influenza?
De financiële belangen zijn zo groot dat er wereldwijd een masterplan in werking is gezet, niet alleen voor het geld, er speelt veel meer mee.
Vanwaar al die ophef en angstzaaierij?
Weleens gehoord van Crowd control?
Ik zal in mijn volgende blog hier meer over gaan vertellen.
Ik hoop dat je hiervoor niet wegloopt, door te denken dat ik aan het doordraaien bent.
Ik hoop te bereiken dat je eens goed nadenkt in wat voor wereld wij eigenlijk leven.
Niets is wat het lijkt, het is veel erger als je tot nu toe dacht.

Als we uiteindelijk samen tot deze conclusie komen, kunnen wij eindelijk gaan werken aan een wereld die er werkelijk voor ons is.
Voor een mooie toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.
Een rechtvaardige wereld met een eerlijke verdeling van welvaart die ons allen rechtmatig toebehoort.
Een wereld zonder oorlogen, honger, verdeeldheid, en gecreëerde haat.
Een wereld van verdraagzaamheid, solidariteit, menselijkheid, gelijkwaardigheid maar bovenal liefde.
Het is allemaal mogelijk als wij allen willen. Maar dan zullen wij de handen ineen moeten slaan en dus niet stuk wassen.

Wordt vervolgd.

 

 

John Cammaro

Spread the love

4 reacties op Reality or Hoax

  1. Mooi John! Goed dat je het van je afschrijft om meer mensen aan het denken te zetten om zelf op onderzoek uit te gaan En over die flatearth hebben we het nog wel eens Ik voel een volgend blog opkomen

  2. Mooi stuk John, helaas zullen we nog even moeten wachten op je slotconclusie.
    Ga vooral door met het schrijven/publiceren over deze, voor velen nog, verborgen wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *