Crowd-control

 

 

 

Er is wat tijd overheen gegaan om nu eindelijk maar weer eens een blog te plaatsen.
De reden is dat al het dagelijks nieuws over het Covid19 virus ( Corona is een verzamelnaam) me behoorlijk de neus uit begint te komen, zoals onderhand bij heel veel mensen.
Het is nu onderhand wel duidelijk dat het niet het killervirus is dat voorspeld was.
Het is zeker niet erger als het influenza virus, ik geloof zelfs milder. Maar voor de zoveelste maal, het blijft een verhoogd risico voor mensen op hoge leeftijd en met ( meerdere) onderliggende aandoeningen. Daar is niets nieuws aan, dat gold altijd al met de griep. De eerste weken was het nog te verdedigen de maatregelen die toen genomen werden. Maar inmiddels nu de zomer voorbij is, is dit totaal niet meer geloofwaardig. De opnames cijfers zijn niet schrikbarend hoog. De besmettingen waar ze angst mee zaaien, zijn positief geteste personen. Deze PCR testen liggen nu ook onder vuur.
Deze testen geven een viraal spoor aan, niets meer en niets minder. Dus bijvoorbeeld een verkoudheid te hebben of hebben gehad zal een positief resultaat geven. Daar zijn velen wetenschappers het inmiddels wel over eens. Dus hier kan geen Covid19 mee aangetoond worden,
Het is een test om de DNA toegankelijker te maken.
Lees wat de uitvinder van deze PCR test hierover te vertellen heeft (vertaling inschakelen)
https://www.karymullis.com/pcr.shtml

Mede de grote angst voor het virus veroorzaakt dat mensen niet meer objectief en nuchter er mee om kunnen gaan.

Kijk hieronder maar eens naar het filmpje van Micropia in Amsterdam, het zal een verhelderend beeld opleveren wat betreft virussen en bacillen.

Dan blijft voor velen de vraag, waarom blijft men ons dan zo in deze angsthype houden.
Het juiste antwoord is niet te geven zolang ze de ware reden achterhouden. Het enige wat je met een beetje gezond boerenverstand kan concluderen, het rammelt en riekt aan alle kanten.
Mijn verklaring en mening baseer ik op veel speurwerk en logisch nadenken.
Hieronder zal ik mijn beknopte visie erop geven.
Ik gaf in mijn vorige blog al aan iets meer te vertellen over crowd-control.
Waar staat dit voor? En is dit een complottheorie?
Crowd-control is niets nieuws, het is eigenlijk al zo oud als de mensheid zelf.
Het is alleen in deze moderne tijd veel beter toe te passen.
Voor de machthebbers (elite) is het een gruwel dat een volk zich niet laat sturen naar hun wensen. De belangen van de elite staan vaak haaks op die van de burgers van een land.
Maar in een echte democratie kan je als verkozen volksvertegenwoordiger de inspraak van de burger niet negeren.
Om toch het volk buitenspel te kunnen zetten is een eerste vereiste de media aan je zijde te hebben.
Dit is al jaren geleden gebeurd toen alle onafhankelijk pers opgekocht werd door een paar grote mediagroepen. Deze mediagroepen zijn in handen van een aantal miljardairs, behorend tot de 1% op deze wereld, de elite.
En dan begrijp je waar hun belang ligt, bij zoveel mogelijk winst maken en hun invloed uitoefenen op het publiek.
De macht van deze elite is zo groot dat ze een grote invloed hebben in de regering. Geld is geen probleem voor deze schaduwregering.
Ze hebben de totale controle over de geldstromen in de westerse wereld en om dit te behouden hebben ze hun stromannen in hoge posities in de regeringen van velen landen geplaatst. Hun volgende zet was het referendum af te schaffen. Het volk is daarmee buitenspel gezet om mee te beslissen in bepaalde besluiten. En nu staat een spoedwet voor de deur. Deze wet zal als volgende stap de volksvertegenwoordigers ( 2e kamer) buitenspel zetten. Een dictatuur is geboren. In een dictatuur zal er totaal geen inspraak meer zijn. Er zullen strenge regels komen wat betreft je vrijheid en je vrijheid van meningsuiting.
Via moderne technologieën zal je overal gevolgd kunnen worden als hun dit wensen. Afwijkend gedrag kan dan beoordeeld en eventueel bestraft worden. Het weigeren van een vaccin kan dan bijvoorbeeld bestraft worden met isolatie. Het feit dat men contant geld wilt afschaffen heeft daar ook mee te maken. Als er alleen nog elektronisch betaald kan worden is er totale controle over de uitgaves van mensen. Een plan van een basisinkomen geeft ze de complete macht. Ze kunnen bij overtreding van de door hun opgestelde wetten en regels een ( tijdelijke) blokkering zetten op je tegoed. Je zult volgzaam naar hun gaan luisteren, anders geen inkomen meer en dus geen eten. Dat is ook de reden dat ze het land economisch naar de afgrond helpen. Zoveel mogelijk middenstand wegwerken en werklozen creëren, de mensen afhankelijk maken van een basisinkomen.
Dit is beknopt wat crowd-control inhoud, maar je kunt voor jezelf wel bedenken wat er allemaal mogelijk is en kan.
Alleen een paar grote spelers zullen de markt gaan beheersen. En is dit onmogelijk om een land failliet te laten gaan? Nee, er is zat geld om dit uit voeren, het is alleen in bezit van deze 1%.
En vind je dit te vergezocht, zie je dit als complot-denken?    Bekijk het volgende filmpje uit 2014 dan maar eens.

 

 

1 wereld, 1 regering, maar niet die wij verkozen hebben. Maar een wereldwijde dictatoriale macht die voor ons beslist en bepaald.

 

 

 

John Cammaro

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *