Blog 2 R of H

Aanvullend Vervolg Reality or Hoax

 

Zoals ik al beschreef in mijn vorig blog, de grote massahysterie rondom het covid19 virus is compleet over de top gegaan.
Ik beschik in deze zeker niet over de expertise die medici en virologen, kortom de wetenschap hebben.
Ik gebruik gewoon mijn “boeren” nuchtere verstand en volg gevoelsmatig de nieuwsberichtgeving, ik constateer dan dat veel zaken rondom deze pandemie niet het werkelijke verhaal is.
De link hieronder zal je doorsturen naar Bitchute, een alternatief voor You Tube.
Dit kanaal heeft dezelfde insteek als zijn grotere “broertje” alleen wordt hier geen willekeurige censuur toegepast.
De link zal je brengen naar een video die gisteren (27-07-2020) is opgenomen en geplaatst.
ik vind deze video zo belangrijk dat ik deze blog speciaal hieraan wijd.
Bij toeval heb ik deze doorgestuurd gekregen, deze video is niet te zien op de gangbare media.
Facebook en You tube verwijderen stelselmatig deze link (video), daarom deel ik hem hier.
Deze opname toont een groep van Amerikaanse artsen die zich zeer kritisch uiten over het huidige beleid wat betreft de behandeling van Covid19.
Met name de eerstelijns behandeling (in de media wordt alleen over de ziekenhuisgevallen gesproken) met het middel Hydroxychloroquine in combinatie met zink in de juiste doses ( heel belangrijk) wordt ter sprake gebracht.
En voor wie al oordeelt dat dit in scene is gezet. Deze artsen hebben geen financieel belang bij dit middel, dit in tegenstelling tot de promoters van het vaccin waar de Big Pharma op dit moment een race tegen klok aan het voeren is.
Het middel bestaat al 65 jaar en kost een schijntje. De artsen verklaren ook dat velen studies in het verleden hebben aangetoond dat het veilig is, zeker vergeleken met een totaal onbekend en getest vaccin wat trouwens ook geeneens een geneesmiddel is.
Ze benadrukken ook dat de bewering van het WHO dat dit malariamiddel niet veilig is, is gebaseerd op te hoge dosissen die zijn toegepast.
Maar dit is toch met elk medicijn? Als je 2 pakken paracetamol achterover slaat zal je ook in het ziekenhuis belanden, ieder volwassen mens zal dit begrijpen.
Tot slot, ik raad je aan hem te bekijken. Het is in het Engels maar voor wie een beetje basis Engels kent moet dit geen probleem zijn, de grote lijn van hun statement zul je begrijpen.
En bij deze voor de nog hele grote groep critici, die alle tegengeluiden die er zijn tegen de huidige maatregelen wegwimpelen. Ja het onmogelijke kan mogelijk zijn. Dat je nog niet zoveel artsen zich hebben horen uitspreken, komt omdat de MSM (mainstreammedia) deze geluiden (bewust?) negeert.
Er zijn wel degelijk wereldwijd heel veel artsen die zich zeer kritisch uitlaten over de pandemie en de maatregelen.
Maar velen hoor je niet, wellicht een kwestie van belangenverstrengeling? De macht van Big pharma is belachelijk groot, vergeet dit niet.

Dus neem de moeite kijk, vorm een oordeel voor jezelf.

Good Luck

 

 

Klik op onderstaande link

https://www.bitchute.com/video/PqqvcxdCGJo9/

 

 

Dank voor je aandacht.  Blijf kritisch stay alert.

 

 

 

John Cammaro

Spread the love

6 reacties op Blog 2 R of H

  1. J’ai lu plusieurs choses excellentes ici. Signet de prix définitivement pour revisiter. Je me demande combien de fois vous tentez de créer un excellent site Web informatif.
    Norma Rutledge Hathcock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *