Vandaag 4 mei herdenken wij alle slachtoffers die gevallen zijn in WW2 en tevens die gevallen zijn in allerlei conflicten waar ter wereld ook na deze periode.
De nationale herdenking op deze dag was altijd in het verleden wel een bijzondere dag.  Een dag van bezinning en het volledige respect schenken aan diegene die zijn of haar leven heeft opgeofferd zodat wij vandaag de dag in alle vrijheid en vrede kunnen leven.
Zo werd het altijd ervaren en beleefd door bijna allen onder ons.
Totdat het grotendeels omsloeg in 2020.
De grote pandemie show draaide op volle toeren en was op zijn hoogtepunt wat betreft de beperkende maatregelen die vanuit de regering aan ons opgelegd werden.
Voor het eerst in de geschiedenis was de dam op een paar zielen na, op 4 mei volstrekt leeg tijdens de herdenking op het vaste tijdstip van acht uur.
Het was een bijna surrealistische schouwspel wat zich voor onze ogen afspeelde, maar helaas was het de realiteit.
Al bijna 2 maanden werden wij beperkt en gegijzeld gehouden onder het mom, het beschermen van de  volksgezondheid
Er waarde een enorm “gevaarlijk, dodelijk virus”  rond, dus moesten er vrijheidsbeperkende maatregelen genomen worden.
Wij weten inmiddels nu 3 jaar later, dat dit het grootse bedrog van de eeuw is geweest. Een kleine groep, neergezet als “complotdenkers” (zieners) doorzag dit en waarschuwde hiervoor toen al.
Helaas waren deze waarheid zieners als een roepende in de woestijn, de verkettering was aan de orde van de dag, vanuit de staat geregisseerd, verspreid door de media. Die vandaag de dag overduidelijk laat zien dat zij een verlengstuk zijn van de regering, door pure staatspropaganda te verkondigen.
Maar dit even terzijde en terugkomend op de 4 mei herdenking van 2020.
Zoals al vermeld, het was een surrealistische beleving.
Nou moet ik eerlijk bekennen dat het merendeel aan mij voorbij is gegaan deze bewuste avond.
Maar een paar zaken vielen mij op en veroorzaakte een behoorlijke irritatie.
In het hele kleine selecte groepje wat aanwezig was, stond natuurlijk “onze” premier, de nationale clown.  En als de huidige situatie niet zo diep triest zou zijn in ons kikkerlandje, zou je hard moeten lachen om deze clown, maar deze clown, is geen clown om hard om te lachen.
En dat is het punt waar ik mij mateloos aan irriteerde, bij momenten toonde hij zijn minzame arrogante lach op zijn schijnheilige smoelwerk. En dat tijdens, wat een uiterst eerbiedwaardige respectvolle herdenking zou moeten zijn.
Een extra motivatie had ook moeten zijn om nederigheid en compassie te tonen, naar de bevolking dat op een nationale crisis afstevende, zowel wat betreft de gezondheidszorg als economisch.  Maar trekpop Rutte wekte nou niet bepaald de indruk dat hij daar zo mee in zijn maag zat, hij straalde vooral een ongekende zelfgenoegzaamheid en tevredenheid uit. Hij had het wel zeer naar zijn zin.
En gezien zijn ware verleden en waar zijn sympathieën en belangen liggen, is dit totaal ook geen verrassing meer. Laten wij het erop houden, die leggen voor hem niet bij de mensen die zo zwaar gestreden hebben voor onze vrijheid.
En toen was het tijd voor het
“hoogtepunt”  van de herdenking.
“Onze” koning zijn speech.
Deze voormalig prins pils had zijn best gedaan om een baard te kweken zoals koning Arthur, maar voor degene die zien, weten dat er een andere treffende gelijkenis is.  De kerel die dagelijks het nieuws bepaalde in het jaar 2020, even puzzelen voor degene die dit niet weten.
Het is te meer een bewijs hoe ze ons sarren, uitlachen in een ongekende arrogantie. Ze tonen het gewoon openlijk, omdat de meerderheid totaal is afgeleid of gehypnotiseerd is.
Maar ook deze toespraak  is mijn grotendeels voorbij gegaan, omdat het loze woorden zijn en geveinsde medeleven tonen.
Maar enkele zinnen zijn blijven hangen, door dat voor een langere periode de media en zeker de sociale media er veel aandacht aan besteedde.  Waaronder deze zeer bekende uitspraak:
Niet normaal maken, wat niet normaal is”
Dat maakte een stormvloed van reacties los in het land.
Wat bedoelde hij daar nou mee?
Zeker gezien de opmerkingen van “onze”  ramp ministers en Rutte voorop: “het nieuwe normaal”  en “wij zullen nooit meer terug gaan naar het oude normaal”
In dat perspectief geplaatst was deze opmerking van Wim Lex zeer opmerkelijk.
Wat wilde hij nou echt hiermee zeggen.
Moesten wij massaal in opstand komen tegen het nieuwe normaal?
Riep hij ons ten hulp omdat hij machteloos moest toezien hoe zijn volk om misdadige valse redenen geknecht werd?
Toegeven, hij zit klem en heeft niets te vertellen, maar is dat wel echt waar als je het zo bekijkt?
Zou het niet een meesterzet zijn geweest om de boel om bepaalde redenen proberen op te ruien en een volksopstand te veroorzaken?   Het zou de agenda 2030 ontzettend versneld hebben om ons werkelijk te knechten en op te sluiten.
Hij toonde een paar maanden later dat hij compleet zich niets aantrok van het nieuwe normaal.
Terwijl de hele bevolking zat opgesloten, ging meneer met zijn gezin heimelijk op vakantie in Griekenland.
Om zich daar te laten fotograferen met zijn Griekse “vriend” om zijn nek zonder mondmasker.  
Terwijl het hele land op apegapen lag, bovenal heerlijk in de zomer met totaal nutteloze mondmaskers rondliep.  Hoe idioter wil je het nog hebben.
De scenario schrijvers van de staat maakte overuren toen.
Het was puur provocerend naar de bevolking toe.  Ze wisten heel goed dat dit zou lekken naar de media, als het al niet volledig geregisseerd was, wat ik wel zeker weet eigenlijk.  En het gespeelde toneelstukje van acteur Rutte, was complete onzin.
Die wist zogenaamd niets.
Wie dit werkelijk geloofd is te naïef voor woorden.
Maar terug naar vandaag, 4 mei 2023, inmiddels zijn wij 3 jaar verder.  Wat is er veranderd sinds 2020, veel……heel veel.
Er is sinds dat sinistere jaar onmetelijk veel nieuws naar buiten gekomen.  Van de covid hoax, de Pfizer documenten, de klimaat hoax, het stifstofschandaal, de toeslagenaffaire, het Groningerdebacle, tot de idiote oorlog in de Oekraïne toe.  
En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er zijn ontelbare verhalen hierover verschenen.
Met al deze informatie in gedachten, die voor een normaal mens bijna niet te bevatten is, herdenken wij vandaag de gevallenen van WW2 en na deze oorlog, sinds een aantal jaren, waar ter wereld ook in uitgezonden missies.
Als je voor 2020 al velen jaren bezig was geweest om zaken die het daglicht niet kunnen verdragen te lezen en te onderzoeken, kreeg je op 4 mei al een vreemde smaak in de mond tijdens deze nationale herdenking.
Maar deze 4 mei 2023 zal grote braakneigingen op gaan leveren, gezien de kennis van nu en bovenstaande beschreven feiten.
Als het in 1 lange zin het beste omschreven kan worden, dan zal het zijn:
“Het volk beschouwd als het gepeupel,  zijn nutteloze opvreters, dienend als kanonnenvoer van de zich boven de mens stellende misdadige elite”
In dit licht beschouwend zullen er vanavond braakneigingen en rillingen over de rug lopen bij het aanschouwen van deze glimlachende criminele schijnheilige tronies.
Want hoe extreem hypocriet kun je zijn als leider van een land, om al ruim een jaar een oorlog te promoten die de onze niet is.
Een land wat bekend staat als het meest corrupte misdadige ter wereld, waar nu weer velen tienduizenden onschuldige slachtoffers te betreuren zijn, alleen maar om deze elitaire misdadige kliek hun belangen te beschermen.
Het ophitsen ervan en wapens en miljarden geld sturen om de boel maar te laten escaleren, in plaats van de oplossing in vrede te zoeken.
Als je de kennis hebt waarom dit gebeurt en plaats vind, zal 4 mei nooit meer de 4 mei zijn uit het verleden.
Ik sluit af, met een nederige kniebuiging en een gemeende traan, voor al onze broeders en zusters die gestorven zijn voor het groter goed.
Een verleden met dierbare die geleden hebben.
Laten wij hen eren door vanaf nu het goede te doen, anders zijn hun offers en hun gegeven leven totaal voor niets geweest.
Want dat zorgt voor een intens pijnlijk verdriet.

Rust in vrede, mooie mensen met hart van goud.

Copyright 2023@cammaro

Categories:

Tags:

6 Responses

  1. Waarheid als een koe John.. zij lapten hun eigen regels aan hun laars.. Net zoals Flapperhouse toen hij trouwde.. werden foto,s gepubliceerd dat hij en honderden gasten op zn bruiloft was..zonder mondkapje en meer nutteloze regels. Stond ie te janken dat ie er spijt van had en doneerde 2x de boete aan het rode kruis, wat ie weer trug kon vragen via de belastingdienst.. 1 grote leugen en dievenbende. Selenski is in nederland..werd opgehaald door het regerings vliegtuig…. trutte zei dat het puur toeval was dat ie hier was pffffff

  2. Mooi beschreven

    Prins Pils en z’n gevolgen weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn en lachen ons vierkant uit.
    Langzaam gaat t volk zien, wat voor schade deze lui aanrichten

    Het welbekende kwartje gaat echt ooit bij iedereen vallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *